SPORT 28 februarie 2019

(Update) CFR Cluj în semifinalele Cupei României, după 1-0 cu Sepsi OSK

de Covasna Media | 618 vizualizări

Sepsi OSK eliminată din Cupa României

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a părăsit Cupa României la fotbal, fiind învinsă de CFR Cluj în sferturile de finală. Partida, care a avut loc pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, s-a încheiat cu victoria feroviarilor ardeleni, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Costache, după o gravă greșeală a fundașului Sebastian Rudol. CFR a jucat foarte pragmatic, la fel cum a făcut-o și la Iași, atingându-și astfel obiectivul de a se califica mai departe.

Veteranul formației noastre, Hadnagy Attila, a avut o execuție foarte spectaculoasă, din foarfecă, însă portarul clujean a scos de sub transversală. Tot Hadnagy a avut apoi o altă bună oportunitate de a înscrie.

În celelalte meciuri din Cupa României, echipele oaspete, de asemenea, s-au impus la limită:

AFC Hermannstadt – Viitorul Constanța 2-3

Dunărea Călărași – Astra Giurgiu 1-2

După închiderea ediției tipărite s-a jucat și meciul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Universitatea Craiova, în reședința județului Harghita.

Sepsi OSK are ocazia de a-și lua revanșa chiar pe terenul celor de la CFR Cluj. Duminică, 3 martie, cu începere de la ora 20.00, are loc partida dintre cele două, din ultima etapă de campionat, în sezonul regulat. De la CFR va lipsi argentinianul Culio, care este suspendat după eliminarea de la Iași, din cumul de cartonașe galbene.

În cazul în care CFR Cluj termină prima în sezon, iar Sepsi OSK va ocupa locul 6, atunci duelul se va repeta peste o săptămână, în runda inaugurală a play-off-ului.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.