SPORT 17 august 2019

CFR Cluj a remizat cu Sepsi, scor 1-1, în Liga I

de Covasna Media | 665 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a terminat la egalitate în etapa a șasea a Ligii I la fotbal, 1-1, pe teren propriu, contra campioanei en-titre CFR Cluj. 

Adrian Păun a deschis scorul pentru "feroviari" încă din minutul 10, el reluând din cădere un balon bâlbâit de defensiva celor de la Sepsi. Barisic l-a faultat mai înainte pe Păun, dar acesta a continuat faza și a marcat în poarta lui Fejér.

O nouă greșeală în defensiva a gazdelor l-a adus la finalizare pe Pereira, numai ca balonul trimis nu foarte inspirat de acesta a șters bara și a iesit în afara terenului.

Sepsi nu a renuntat la luptă și a egalat destul de repede, în minutul 30, atunci cand Flores a transformat o lovitură liberă din partea stangă cu largul concurs al portarului Vâtcă, surprins pe colțul scurt. Șutul lui Flores, peste zid, a fost unul foarte bun.

Până la final elevii lui Dan Petrescu au atacat pe alocuri dezlănțuiți, numai că goalkeeperul Fejér a fost întotdeauna la post și a apărat cu intervenții spectaculoase.

O remiză care ar trebui să mulțumească pe toată lumea, mai ales că obiectivul toamnei pentru clujeni îl reprezintă cupele europene, nu campionatul intern. Sepsi OSK a jucat tactic foarte bine, iar acest meci a consemnat și debutul internaționalului camerunez Salli Edgar, exact în ziua în care acesta a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

Sepsi OSK rămâne neînvinsă și ajunge la a cincea remiză. Formația noastră are 8 puncte și se află pe locul al șaptelea în clasament. CFR Cluj este lider cu 14 puncte, iar acum se pregătește pentru turul play-off-ului din Liga Campionilor, cu Slavia Praga.

Sepsi: Fejer – R. Dimitrov (Bouhenna ’67), Barisic, Tincu, Fl. Ştefan – Kilyen (Gal-Andrezly ’15), G. Vaşvari, Dylan Flores, Carnat – Safranko, Karanovic (Salli ’73). Antrenor: Csaba Laszlo.

CFR Cluj: Vâtcă – Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu (L. Aurelio ’71), Hoban, Păun – M. Pereira (Ţucudean ’85), Rondon, V. Costache (Petrila ’68). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Barisic ’45 / Costache ’30, Păun ’35, Cestor ‘57

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Florin Ovidiu Mazilu

Observatori: Alexandru Deaconu, Eduard Alexandru.

Sursa foto - Facebook, @Sepsiosk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.