SPORT 9 martie 2019

(Update) CFR Cluj a învins cu 3-1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în prima etapă a play-off-ului

de Covasna Media | 726 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Ţucudean a marcat în secunda 20, Culio şi Mensah au fost eliminaţi

În primul meci al play-off-ului din Liga I la fotbal, ediția 2018-2019, CFR Cluj, campioana în exercițiu, s-a impus cu scorul de 3-1 (1-0) în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Deși jocul feroviarilor clujeni nu a convins, ei au învins grație aceluiași stil pragmatic care, cel puțin în ultimele două ediții de campionat, i-a consacrat. Golgeterul Țucudean a marcat la prima acțiune a meciului, în secunda 25, cu un șut imparabil, după care ardelenii au căutat să închidă jocul. Oaspeții au avut două bune ocazii de a restabili egalitatea, prin Sato și Tandia, însă golul de 1-1 a venit abia după pauză. Vașvari a înscris în minutul 48, dar experiența superioară a gazdelor, coroborată cu valoarea individuală a unora dintre jucători, a făcut diferența. Djokovic a marcat la un corner, apoi argentinianul Culio a primit roșu după două galbene, în minutul 70. Omul care marca de două ori Romei, pe Stadio Olimpico, este la a doua eliminare de acest gen, după cea de la Iași. El și-a anunțat retragerea din fotbal, la finele acestui sezon.

Scorul final a fost stabilit de către Deac, din penalty, după ce, în prealabil, fusese eliminat și Mensah de la echipa noastră.

CFR Cluj învinsese săptămâna trecută pe Sepsi OSK în sezonul regulat cu 1-0, dar și în sferturile de finală ale Cupei României, cu același scor.

Evoluția formației noastre a fost, în orice caz, una foarte apreciată. Sepsi OSK rămâne pe ultimul loc de play-off, cu 19 puncte.

 Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.