SPORT 27 noiembrie 2017

CFR Cluj - Sepsi OSK 2-0! Gol dubios cu care s-a deschis scorul

de Covasna Media | 719 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a pierdut partida din Liga I la fotbal, pe terenul celor de la CFR Cluj, cu scorul de 2-0 (1-0). Prima repriză a meciului, disputat pe ploaie torențială, a fost relativ echilibrată, formația noastră reușind să țină în șah pe valoroasa parteneră de întrecere.

Punctul culminant al meciului a fost minutul 36, în care Omrani a marcat un gol dubios. Portarul Niczuly a prins mingea și a căzut cu ea pe spate, arbitrul asistent de pe atacul clujenilor, Valentin Avram, indicând că a fost gol. Considerăm că, din poziția respectivă, asistentului îi era imposibil să detecteze cu exactitate dacă balonul a depășit planul liniei de fund cu întreaga circumferință, ținând cont că orizontul său vizual era obturat de prezența unui fundaș căzut, a plasei și a stâlpului porții. Pentru ca acest lucru să fi fost 100% sigur, era nevoie de un sistem electronic de supraveghere a liniei de poartă. La această fază, Fülöp a primit și un cartonaș galben, pentru proteste.

În repriza secundă, elevii lui Eugen Neagoe au jucat bine, și-au creat și câteva ocazii, dar fără a avea momente spectaculoase care să fure ochiul sau care să creeze pericol iminent la poarta adversă.  Golul lui Mureșan, din minutul 77, a aruncat zarurile, clujenii câștigând cu un rezultat simetric față de meciul tur, 2-0.

Certitudinea care ne doare este că Sepsi OSK a ajuns la 8 meciuri consecutive în care nu a reușit să marcheze vreun gol. Ultima bucurie ofensivă a fost la înfrângerea cu Juventus București, scor 1-2.

Sepsi OSK rămâne pe locul 12, cu 12 puncte și golaveraj 11-33.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.