SPORT 14 septembrie 2024

Cea mai clară victorie din acest sezon

de Covasna Media | 732 vizualizări

Sepsi OSK a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Scorul a fost deschis în minutul 10 când Gabriel Debeljuh preia balonul în careu, se desprinde din marcaj și îl învinge pe Kukic cu un şut din întoarcere. Presaţi de rezultat, oaspeţii ies curajos la joc şi, în câteva rânduri, se apropie periculos de poarta gazedelor, cea mai mare ocazie fiind notată în dreptul lui Miron, care reia slab din 5 metri şi Niczuly reţine. La pauză se intră cu avantaj minim pentru Sepsi OSK.

Echipa condusă de pe bancă de Valentin Suciu, revenit după mai mulţi ani ca antrenor principal, reuşeşte să se desprindă în minutul 63: Oberlin este faultat în careu, centralul dictează penalty după analiza VAR şi Alimi transformă fără emoții.

Golul care a stabilit scorul final este rezultatul colaborării a doi jucători veniţi de pe bancă. Centrarea perfectă a lui Andres Dumitrescu îl găseşte în careu pe Dimitri Oberlin care reia cu capul şi îl învinge pe Kukic.

În urma victoriei, Sepsi OSK, adună 11 puncte și se clasează, provizoriu, pe locul 8.

Etapa următoare Sepsi OSK se deplasează la malul mării pentru confruntarea cu Farul Constanţa.

Superliga, Etapa 9

Sepsi OSK- FC Botoşani 3-0 (1-0)

Golurile au fost marcate de Debeljuh ’10, Alimi ’63 (pen.) şi Oberlin ’87.

Arbitri: Horia Mladinovici, Mircea Mihail Grigoriu, Adrian Vornicu, Cătălin Buşi

Cartonaşe galbene: Sota ’13, Siger ’61 - F. Junior ‘8, Şeroni ’26, Ferreira ’83, Matricardi ‘90+1             

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliţă (Oroian ’89), Ciobotariu, Ninaj, Ştefan – Kallaku (Neskovic ’46), Alimi, Sota, Matei (Haruţ ’88) – Coman (Oberlin ’46), Debeljuh (Dumitrescu ’81). Antrenor: Valentin Suciu

FC Botoşani: Kukic – Matricardi, Seroni, Miron, Ţigănaşu – Gabriel (Pănoiu ’75), Francisco Junior (Ferreira ’59) – Friday, Kaprof (Florescu ’59), Bodişteanu (Ongenda ’46) – Chică Roşă (Lopez ’46). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.