SPORT 27 august 2018

Cantonament pentru karateka din Covasna

de Covasna Media | 998 vizualizări

În perioada 04-19 august, sportivii  clubului Sport-All Sport Club de la secţia de karate au participat la cantonament de pregătire cu lotul național de karate la Gyomaendrőd- Ungaria.

Echipa noastră a fost alcătuită din 22 de sportivi şi doi antrenori, care au participat la pregătirea intensivă pentru noul sezon.

În cele două săptămâni de antrenament-maraton au participat 70 de sportivi, sub conducerea antrenorilor Fischer Mihály, Miklós Nikolett şi Vass Hunor.

Multiculturalitatea a fost condimentul care a dat culoare evenimentului, alături de sportivii clubului MTK au fost prezenţi şi sportivi din ţări, precum Israel şi Spania, dornici de antrenamente de înaltă calitate, MTK fiind de ani de zile cel mai bun club din Ungaria.

Această pregătire este una de bază pentru noul sezon. Sportivii noştri au avut 4 antrenamente/zi, de la 7 dimineaţa până la 8 seara. Sportivii au beneficiat şi de intervenţie de regenerare a corpului, Gergely Tamás fiind specialist atât în prevenire, cât şi în recuperare.

Antrenamentele intensive şi programul specializat de pregătire a contribuit la atingerea unei forme excelente a sportivilor noştri.

Munca nu se opreşte aici, copiii au primit doar două zile de repaus 20-21 august, după care, începând de miercuri, continuă seria de antrenamente, 2/zi, până la începerea şcolii.

Sperăm ca munca depusă să ne aducă rezultatele meritate, sportivii noştri s-au antrenat toată vara, urmând un program bine sistematizat de 1 antrenament/zi.

Prima noastră competiţie va fi una internaţională, denumită Medimurje Open care va avea loc pe 1 septembrie în Croaţia, după care, peste 7 zile vom participa la Hungarian

Open din Budapesta, concurs important de calificare în Campionatul European.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.