SPORT 23 decembrie 2021

Când ar putea deveni realitate proiectul stadionului mic din Simeria?

de Iulia Drăghici - Taraș | 1248 vizualizări

Proiectul privind finalizarea stadionului mic din Simeria a intrat în linie dreaptă, a anunțat primarul din Sfântu Gheorghe. Ar putea chiar fi posibil ca lucrările să fie acolo încheiate până la finele anului viitor, dar depinde de constructor, a mai punctat edilul. 

Atât partea municipalității, cât și partea Clubului Sportiv Școlar, licitațiile au fost finalizate și contractele de execuție semnate, ceea ce înseamnă că la începutul anului viitor vom putea începe efectiv lucrările. Eu îmi doresc să se finalizeze cât mai repede, din punct de vedere financiar, vom pune la dispoziție toată suma pentru anul 2022. Dacă are capacitate constructorul, până la sfârșitul anului viitor ar putea finaliza acolo lucrările”, a declarat marți, într-o conferință de presă, Antal Árpád. 

Finalizarea lucrărilor la complexul multifuncțional „Stadionul mic” din municipiul Sfântu Gheorghe va costa aproape 15 milioane de lei (cu TVA), arată hotărârea adoptată de Consiliul Local în iulie 2021. 

Stadionul mic din cartierul Simeria – sau Teatrul de Vară cum mai era cunoscut obiectivul – a intrat în 2010 în reabilitare după mai mulți ani în care a stat în paragină și s-a degradat constant. Prin 2013, lucrările au stagnat din lipsă de fonduri, spuneau, la acea vreme, autoritățile locale, și au continuat apoi în etape. Proiectul de atunci presupunea realizarea unei clădiri multifuncționale, cu spații de antrenamente și săli de sport pentru Clubul Sportiv Școlar, dar și teren de handbal și fotbal, care mai prevedea parcări și garaje subterane.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.