SPORT 9 septembrie 2021

Campionatul Național al României la orientare în alergare se va desfășura și la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 978 vizualizări

Federația Română de Orientare împreună cu orașele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, precum și în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal VSK Miercurea Ciuc și Consiliul Județean Covasna, organizează Campionatul Național al României la orientare în alergare. 

Competițiile se vor desfășura în Rezervația Naturală de la Reci, pe o rază de 5 kilometri, dar și în zonele urbane din orașele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, și Covasna. Etapa de la Sfântu Gheorghe o să aibă loc în Parcul Elisabeta, pe data de 10 septembrie, începând cu ora 18:00.

Concurenții vor trebui să treacă prin mai multe puncte prestabilite și să decidă în timpul cursei ce traseu vor să urmeze pentru a ajunge la linia de sosire în cel mai scurt timp posibil. Punctele vor fi marcate pe hărțile distribuite de către organizatori la startul cursei.

Cu toate că orientarea în alergare nu este un sport nou la nivel național, acesta nu se bucură încă de o foarte mare popularitate. Astfel, organizatorii doresc să promoveze acest sport în rândul celor din zonă.

La eveniment vor participa aproximativ 300 de sportivi din toată țara. 

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al concursului (AICI).

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.