SPORT 16 noiembrie 2018

Campionatele Mondiale de tenis cu piciorul au loc la Cluj-Napoca

de Covasna Media | 703 vizualizări

În perioada 16-18 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, vor avea loc Campionatele Mondiale de futnet pentru seniori. Competiția este organizată de către Asociația Futnet România, condusă de către președintele Sorin Bogdan. Futnetul reprezintă forma competițională, aprobată la nivel internațional, a popularului sport tenis cu piciorul, practicat la scară largă în România.

La Mondialele clujene se vor juca probe de simplu, dublu și triplu. Echipa națională a României va aborda toate tablourile competiționale. La precedenta ediție, la Brno (Cehia) în 2016, România a cucerit medalia de argint la simplu, ocupând locul 4 la dublu și 5 la triplu. La Cluj-Napoca vor fi prezente echipe naționale din 20 de țări. Primele 8 au fost dispuse, conform criteriilor valorice, în Divizia A. Celelalte 12 formații vor începe turneele, la fiecare probă, în Divizia B. Patru dintre aceste echipe se vor alătura celor din elită, prin sistemul de promovare, urmând să lupte pentru medaliile puse în joc.  

Competiția va fi televizată pe Look Sport, câte patru ore, în intervalul 17.00 – 21.00, în fiecare zi, ceea ce reprezintă un record în materie.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.