SPORT 23 noiembrie 2023

Campionat şi festival naţional de gimnastică ritmică, în weekend la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 881 vizualizări

Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va găzdui, la sfârşitul acestei săptămâni, Campionatul şi Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică, la care vor participa 200 de gimnaste şi 30 de echipe din ţară, au anunţat organizatorii.

„200 de gimnaste individuale şi 30 ansambluri îşi vor da întâlnire în perioada 25-26 noiembrie 2023 la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe pentru Campionatul Naţional de Ansambluri şi Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică, eveniment organizat de ACS Carla Ritmic Gim Braşov, alături de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Vă invităm să luaţi parte la un spectacol de talent, emoţie şi graţie, ce va îmbina excelenţa cu pasiunea pentru gimnastica ritmică şi va aduce în prim plan spiritul de competiţie, prietenia şi frumuseţea momentelor petrecute împreună”, au menţionat organizatorii într-o postare pe Facebook.

Evenimentul a fost salutat şi de primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care a menţionat că Arena Sepsi găzduieşte pe zi ce trece tot mai multe evenimente de prestigiu.

„Este o mare plăcere pentru mine faptul că baza sportivă multifuncţională din Sfântu Gheorghe găzduieşte tot mai multe evenimente de prestigiu, acesta fiind motivul pentru care am construit-o, pentru a le oferi membrilor comunităţii noastre posibilitatea de a participa la evenimente sportive de primă clasă în confortul unui oraş mic”, a scris primarul Antal Árpád pe aceeaşi reţea de socializare.

Potrivit programului, vineri, 24 noiembrie, vor avea loc antrenamente de acomodare şi şedinţa tehnică, iar sâmbătă dimineaţă, la ora 10, va începe Campionatul Naţional de Ansambluri, care se va încheia cu festivitatea de premiere. Sâmbătă după-amiază şi duminică vor avea loc probele individuale în cadrul Festivalului Naţional de Gimnastică Ritmică.

Sursa foto: Antal Árpád/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.