SPORT 7 octombrie 2010

Campionat regional de viteză în coastă

de Covasna Media | 416 vizualizări
Clubul Auto Crono organizează începând din anul acesta un campionat regional de coastă, atât pentru piloţi licenţiaţi cât şi cei fără licenţă. Scopul urmărit de club este de a ajuta acei concurenţi care nu dispun de fonduri financiare pentru participarea în campionatul naţional, şi de a aduce noi trasee de concurs la dispoziţia concurentilor. Campionatul regional cuprinde 4 etape.

Clubul Auto Crono organizează începând din anul acesta un campionat regional de coastă, atât pentru piloţi licenţiaţi cât şi cei fără licenţă.

Scopul urmărit de club este de a ajuta acei concurenţi care nu dispun de fonduri financiare pentru participarea în campionatul naţional, şi de a aduce noi trasee de concurs la dispoziţia concurentilor.

Campionatul regional cuprinde 4 etape. În 2010 o etapă la Şugaş Băi, iar în 2011 trei  etape: la Cozmeni, Lacul Sf. Ana şi din nou Şugaş Băi.

Competiţiile se vor desfăşura pe o durată de o zi şi sunt acceptate în concurs vehiculele care corespund anexei J art. 253 şi a regulamentelor în vigoare FRAS.

Ca noutate la clasamentul final la OPEN se vor acorda premii în bani.

Câştigătorul clasamentului final la categoria „nelicenţiaţi” va beneficia de gratuitate la şcoala de pilotaj sportiv Auto Crono.

Prima etapă, pe 10 octombrie

Astfel prima etapă „Trofeul Metabond Şugaş” se va desfăşura pe data de 10 octombrie pe traseul de la Şugaş Băi.

Programul concursului

de la ora 11:00 recunoaşteri

de la ora 11:00 antrenamente oficiale

de la ora 13:30 manşe de concurs

Circulaţia publică se va închide pe perioada concursului între orele 10:00-16.00.

Informatii suplimentare pe site-ul autocrono.ro.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.