SPORT 5 octombrie 2017

Campionat încheiat la karting

de Covasna Media | 639 vizualizări

Pe circuitul din Tg.,Secuiesc, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie a avut loc ultima etapă a Campionatelor Naționale de karting. La seniori, primele două locuri au fost ocupate, în clasamentul general, de către piloți legitimați la CSSK Tg. Secuiesc. Ștefan Viktor și-a dovedit din nou îndemânarea învingând în ambele manșe pe puncte, în timp ce coechipierul său Lyubomir Garkov a încheiat pe locul 5, dar și-a păstrat medalia de argint în clasamentul cumulat.

La Junior Max, Sebastian Scîrleț a terminat campionatul pe locul 7, după două locuri 6 în ultima rundă, în timp ce o altă medalie pentru clubul covăsnean a fost adusă de Dezső István, la clasa Micro Max. acesta a urcat de două ori pe treapta a treia a podiumului, în manșele punctate, în clasamentul final regăsindu-se tot pe poziția a treia.

Sezonul oficial al anului în curs se va încheia la finele acestei săptămâni, tot pe circuitul cel mai rapid din țară, cel de la Tg. Secuiesc. Avem în program întrecerile Cupei României, în perioada 7-8 octombrie. Deocamdată, pe lista provizorie de start se află înscriși 25 de sportivi, trei dintre ei fiind de la CSSK. Lipsește doar Lyubomir Garkov, dintre cei enumerați mai sus și care au concurat în Campionatul Național.

Sursa - FR Karting

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.