SPORT 10 ianuarie 2024

Campioana Spaniei vine la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1081 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sala Sepsi Arena va găzdui partida din cadrul EuroLeague în care Sepsi-SIC, campioana en-titre a României o va întâlni pe Valencia Basket Club, deținătoarea titlului în Spania.

Sepsi-SIC a disputat deja prima partidă din acest an, o victorie fără drept de apel în fața echipei CSM Târgu Mureș, în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Acum însă, tot la Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC poate spera și la a treia victorie în EuroLeague, cea mai importantă competiție de baschet feminin la nivel continental.

Acesta va fi etapa a 11-a, după zece runde Sepsi-SIC ocupând poziția a șaptea în Grupa A, în timp ce adversara ei de astăzi, Valencia Basket Club, se află pe locul cinci. Două puncte le separă pe cele două echipe. Până în prezent Sepsi-SIC a adunat două victorii, cu LDLC Lyon și AZS Lubin, în timp ce campioana Spaniei are patru succese. În tur Valencia s-a impus cu 68-57, însă fetele pregătite de Zoran Mikes au dat o replică pe măsură. Un aspect îmbucurător este revenirea jucătoarei Jovana Pasic, care probabil va fi prezentă în partidă.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.