SPORT 22 februarie 2019

Calcule complicate în lupta pentru play-off

de Covasna Media | 735 vizualizări

Cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat, lupta pentru ocuparea ultimelor trei poziții de play-off este mai încinsă ca niciodată. Echipele de pe podium, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova și-au câștigat matematic locul în sextet. Apoi însă, de la locul patru până la locul 8, oricine are șanse de a ajunge la masa bogaților.

Iată cum arată această bucată de clasament:

4. Sepsi OSK 36 p

5. Astra Giurgiu 36 p

6. FC Botoșani 35 p

7. Viitorul Constanța 34 p

8. Poli Iași 34 p

Deci rezultatul meciului de astăzi, de pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, trebuie corelat obligatoriu cu rezultatele contracandidatelor, dar și cu ce se va întâmpla în ultima rundă.

Partida de azi este uvertura etapei cu numărul 25, iar Viitorul Constanța vine sub auspiciile unei serii negative de 6 partide fără gol marcat. Ultima reușită a constănțenilor datează din 5 decembrie 2018, la remiza 2-2 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, când Lies Houri înscria în minutul 74. Rezultă o sumă de 556 de minute în care Viitorul nu a perforat poarta adversă. Contraperformanța respectivă i-a făcut pe oponenții noștri să alunece în afara locurilor de play-off.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a primit o importantă doză de moral după succesul de la Mediaș, care a făcut astfel uitate înfrângerile din startul minireturului, cu FC Voluntari și Dinamo.

Meciul cu Viitorul Constanța deschide etapa a 25-a a sezonului regulat, fiind programată astăzi, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.  

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.