SPORT 27 noiembrie 2023

Ca de obicei, obiectivul este victoria

de Marius Raczek | 682 vizualizări

După o pauză de două săptămâni, datorată partidelor echipei naționale, Superliga s-a reluat cu întâlnirile din etapa a 17-a, astăzi de la ora 17:30 fiind programată partida FCU Craiova 1948 - Sepsi OSK.

Învinsă ultima dată la Iași, Sepsi OSK a legat patru partide fără înfrângere, și a adunat două victorii, și tot atâtea rezultate de egalitate în linia de clasament.

Cum Petrolul Ploiești a jucat deja și a câștigat, alb-roșii sunt la cinci puncte de ultimul loc care asigură prezența în Play-Off. Iar pentru a forța ascensiunea e nevoie de puncte, aspect subliniat și de antrenorul Liviu Ciobotariu în prefața meciului: „Venim după două săptămâni în care echipa s-a pregătit bine, am avut și un joc amical (n.red. 3-1 cu FC Csikszereda Miercurea Ciuc). Întâlnim o echipă de calitate, mai ales din punct de vedere al individualităților; locul în clasament nu arată valoarea acestei echipe. Va trebui să avem, astfel, un joc defensiv foarte bun. Clasamentul este strâns, avem nevoie de puncte, mergem să câștigăm. Și pentru asta trebuie să marcăm, avem deja două meciuri în care nu am marcat. Lotul e complet, și sper să fiu inspirat, să aleg cel mai în formă prim 11”.

FCU Craiova 1948 ocupă poziția a 14-a în clasament, iar desele schimbări pe banca tehnică nu reușesc să aducă un plus echipei. Ultima victorie în campionat s-a înregistrat în luna septembrie, în deplasare la Dinamo, de atunci oltenii având un bilanț de patru înfrângeri și tot atâtea remize.

Cele două echipe s-au întâlnit de șase ori, patru victorii revenind lui Sepsi OSK, una celor de la FCU Craiova 1948, respectiv o remiză. În 2022, Sepsi OSK s-a impus în Bănie cu 5-0, dar probabil cel mai celebru meci este cel din sezonul trecut, întrerupt și rejucat, când alb-roșii au câștigat cu 4-0, Păun, Bălașa, Aganovic și Safranko fiind autorii golurilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.