SPORT 17 octombrie 2018

Break de 56 pentru Eduard Riti

de Covasna Media | 1247 vizualizări

În acest week-end, Federația Română de Snooker a organizat etape de Ligă Națională la seniori, tineret și juniori. Toate întrecerile au avut loc la București, la Centrul Național de Snooker.

La juniori, Eduard Riti, originar din Sf. Gheorghe, l-a învins superb în semifinale pe Mario Păun, cu scorul de 3-1, el reușind, pe parcursul acestui meci, un break de 56 de puncte ceea ce înseamnă unul dintre cele mai bune rezultate ale carierei sale. Apoi, în finala de etapă, Eduard Riti a cedat în fața lui Maxim Ene cu scorul de 3-1 la frame-uri.

La tineret, Eduard Riti a fost la un pas de a-și lua revanșa în fața lui Maxim Ene, în sferturile de finală, însă la capătul unui meci dramatic, conjudețeanul nostru a cedat în frame decisiv, cu scorul de 3-2.

La seniori, deși trecuse de primul tur săptămâna trecută, din cauza programului încărcat a declarat forfait în optimile de finală, când ar fi trebuit să joace cu Mihai Vladu, cel care, de altfel, a și câștigat runda.

În clasamentul general, la tineret, Eduard Riti ocupă locul 6 cu un total de 720 de puncte. La juniori, Eduard Riti se află mai aproape ca niciodată de o medalie, ocupând poziția a doua în clasament, cu 1250 de puncte acumulate.

Eduard Riti figurează pe un onorant loc 19, din 45 de concurenți și în Liga Națională de Seniori, unde a strâns deja 210 puncte.

Felicitări lui și familiei pentru eforturile depuse.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.