SPORT 30 august 2022

Bogdan Mitrea: „Rămân susţinătorul lui Sepsi OSK pe viaţă; am avut rezultate incredibile împreună”

de Agerpres | 1326 vizualizări

Fostul căpitan al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea, care a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova, a declarat luni că va rămâne susţinător al echipei covăsnene, alături de care a obţinut rezultate incredibile.

Într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a clubului Sepsi OSK, acesta a declarat că decizia de a pleca de la Sfântu Gheorghe nu a fost deloc uşoară, dar a fost luată „spre binele său şi al familiei sale”.

„Încep prin a mulţumi tuturor fanilor şi susţinătorilor echipei. Este o decizie deloc uşoară pe care am luat-o. Îmi aparţine în totalitate şi am luat-o pentru binele meu şi al familiei. (...) Vreau să vă mulţumesc pentru tot suportul, pentru toată afecţiunea pe care mi-aţi arătat-o în aceşti doi ani. A fost totul perfect, m-am simţit super bine, am avut rezultate incredibile împreună, am făcut istorie, am câştigat Cupa, Supercupa, am jucat în cupele europene într-un timp scurt. Sunt foarte mândru. Echipa şi voi, fanii, o să îmi rămâneţi la suflet mereu. (...) O să rămân susţinătorul Sepsi OSK pe viaţă şi echipa o să îmi rămână în inimă mereu”, a spus Bogdan Mitrea.

Reprezentanţii clubului au scris sub înregistrarea video: „Drumurile noastre se despart. Visurile noastre însă continuă. Mulţumim pentru tot, Căpitane!”.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundaşul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul formaţiei din Bănie în următorii doi ani, a anunţat, luni, clubul din Superligă pe pagina sa de Facebook.

Câştigător al Cupei şi Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, Mitrea a mai evoluat la CSMS Iaşi, FCSB, FC Viitorul, Ascoli, Spartak Trnava.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.