SPORT 15 decembrie 2021

Bogdan Mitrea, Nicolae Păun și Cristiano Bergodi în echipa ideală a etapei a 19-a

de Covasna Media | 1123 vizualizări

Sepsi OSK a obținut în etapa a 19-a din Liga 1 o victorie importantă, în fața celor de la Farul Constanța, Liga Profesionistă nominalizând doi jucători covăsneni în echipa ideală a rundei, Bogdan Mitrea și Nicolae Păun, iar ca antrenor pe Cristiano Bergodi.

Întâlnirea cu trupa lui Gică Hagi nu a fost deloc ușoară, însă, poate mai mult ca în alte partide, Sepsi OSK a știut să gestioneze avantajul luat încă din startul partidei, cele trei puncte aducându-i pe alb-roșii la doar șase puncte de ultimul loc care duce în Play-Off. Cu siguranță, un rol important îl are antrenorul Cristiano Bergodi, ales ca antrenorul etapei, Liga Profesionistă de Fotbal motivându-și astfel opțiunea: „Încep să se vadă roadele muncii sale. Covăsnenii au ajuns la al șaselea meci la rând fără înfrângere pe prima scenă, rezultate care o duc pe Sepsi OSK în lupta pentru play-off.”

Pentru contribuția pe care au avut-o la acest succes pe teren, Nicolae Păun a fost desemnat jucătorul meciului, și căpitanul Bogdan Mitrea, autorul golului decisiv, au fost incluși în echipa ideală a etapei a 19-a. Despre ei, aceeași Ligă Profesionistă de Fotbal, notează: „Bogdan Mitrea - Căpitanul covăsnenilor a transformat penalty-ul care a adus victoria grupării din Sf. Gheorghe. Nicolae Păun - Tânărul mijlocaș (22 de ani) a avut o prestație consistentă la centrul terenului. În plus, a scos penalty-ul în urma căruia s-a marcat singurul gol al meciului.”

Sepsi OSK nu va avea prea mult timp pentru a savura această victorie, căci astăzi (miercuri) cu începere de la ora 17:30, va disputa în deplasare partida cu FC Argeș. Pentru alb-roșii urmează o nouă dispută pe măsură, piteștenii fiind pe poziția a 8-a în clasament. Mai mult chiar, Sepsi OSK are de luat o revanșă, căci în tur, la Sfântu Gheorghe, FC Argeș s-a impus cu rezultatul de 2-0.

Marius Raczek

Sursa foto: lpf.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.