SPORT 29 martie 2019

Bilanț internațional pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 663 vizualizări

În această pauză competițională dedicată ferestrei pentru meciurile echipei naționale, mai mulți jucători de la echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe au răspuns convocărilor sosite pe adresa clubului.

În afara jucătorilor care au reprezentat România la tineret, în turneul din Spania (Adrian Rus, Florin Ștefan, Adrian Sîntean), peste hotare au plecat trei fotbaliști de la alb-roșii.

Ibrahima Tandia a fost convocat în premieră la echipa națională a statului Mali. El nu a jucat în meciul câștigat cu Sudanul de Sud, scor 3-0, în preliminariile Cupei Africii. A debutat în schimb în tricoul reprezentativei la meciul amical pierdut cu Senegal, scor 2-1, fiind introdus în teren în minutul 71.

Dylan Flores nu a fost folosit niciun minut în turneul amical al selecționatei din Costa Rica. Această formație a pierdut cu 1-0 meciul cu Guatemala, dar s-a impus cu 1-0 în fața Jamaicăi.

Pentru un stagiu de pregătire la naționala din Filipine a fost convocat și fundașul stânga Daisuke Sato.

Stephen Drăghici, fost component al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a răspuns și el convocării la naționala de tineret a României, însă din partea clubului de proveniență, Universitatea Craiova. Drăghici fusese cedat sub formă de împrumut până la finele anului, dar o clauză a contractului stipula revenirea sa în Bănie, în caz de necesitate, lucru care s-a și întâmplat de altfel.

Cristian Frisk

(Sursă foto: Facebook/Sepsi OSK)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.