SPORT 21 noiembrie 2019

Barabás András şi Becze Zétény Benedek, medaliați la Marele Premiu al Italiei

de Covasna Media | 1618 vizualizări

A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe a participat la trofeul internațional de înot 15 GRAN PREMIO ITALIA 2019 / 43 „MUSSI – LOMBARDI – FEMIANO” care a avut loc în Massarosa din Italia, în perioada 16 – 17 noiembrie 2019.

În cadrul concursului, inclus în calendarul Ligii Europene de Nataţie, au fost prezenţi 451 de înotători, de la 57 de cluburi, competiție organizată de societatea Versilianuoto în colaborare cu Federația Italiană de Înot, regiunea Toscana și municipalitatea Massarosa.

„Cel mai important eveniment sportiv din Toscana”, pentru a folosi cuvintele primarului Coluccini, competiția s-a desfășurat pe durata a două zile. Prima zi a fost destinată categoriei open/seniori, iar a doua zi cadeților și juniorilor. Ca și în anii precedenți, la această ediție au fost prezenți sportivi de top mondial ai scenei italiene precum: Gabriele Detti, Margherita Panziera, Marco Orsi, Alessandro Miressi, Silvia Di Pietro, Matteo Rivolta, Alessandro Pinzuti, Matteo Milli și alții.

Rezultatele tehnice ale sportivilor care au reprezentat A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe sunt:

– Barabás András (16 ani), la categoria juniori, 16-17 ani, a obținut medalia de argint în proba 100m mixt cu timpul 1’02”35, locul III în proba 50m fluture cu timpul 26”74 (record personal și al clubului) și două locuri V în probele 100m liber, cu timpul 54”07 (record personal și al clubului) și 50m liber, cu timpul 24”80 (record personal și al clubului);

– Becze Zétény Benedek (15 ani), la categoria cadeți, 13-15 ani a obținut medalia de argint la proba 50m spate, cu timpul 30”20 (record personal) și locul IX la proba 100m spate cu timpul 1’06”44 (record personal și al clubului).

„Suntem onorați că înotul covăsnean este din nou prezent la concursuri internaționale de anvergură. Performanțele dobândite de către înotătorii ACS Ciprian, prin recordurile personale și ale clubului implicit, două medalii de argint și una de bronz, sunt minunate, demne de laudă și ne mândrim cu ele. Doresc să menționez că în spatele acestor medalii stă foarte mult efort, muncă asiduă, dăruire sufletească şi susţinerea părinţilor. Băieții merită toate felicitările!”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.