SPORT 21 noiembrie 2018

Barabás András – două medalii la concursul internațional din Livorno

de Covasna Media | 924 vizualizări

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a participat la trofeul internațional de înot 14th GRAN PREMIO ITALIA 2018 42nd „MUSSI – LOMBARDI – FEMIANO”, în perioada 17 - 18 noiembrie 2018, ce a avut loc în Livorno, capitala regiunii Toscana din Italia.

În cadrul trofeului au fost prezenţi 561 de înotători, de la 59 de cluburi. Competiția, desfășurată la piscina municipală La Bastia Livorno, organizată de societatea Versilianuoto în colaborare cu Federația Italiană de Înot, regiunea Toscana și municipalitatea Livorno. Această competiție este inclusă în calendarul Ligii Europene de Nataţie.

Rezultatele tehnice ale sportivilor care au reprezentat A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe sunt:

- Barabás András (15 ani) a obținut două medalii de argint în probele 100m mixt cu timpul 1’04”86, 50m fluture cu timpul 27”93 (record personal) și două locuri V în probele 100m liber cu timpul 56”44 (record personal) și 50m liber cu timpul 25”85.

- Becze Zétény Benedek (14 ani) a obținut locul IX la probă 50m spate cu timpul 32”67.

La această competiție au participat şi cele mai sonore nume ale nataţiei mondiale ale momentului precum Chad Le Clos, Gabriele Detti, Simona Quadarella și alții.

„Pregătirea pentru acest concurs și-a atins obiectivele, am reușit să obținem recorduri personale și chiar două medalii de argint la o competiţie de o asemenea anvergură. Medaliile sunt deosebite, au un design artistic, original, exclusiv concepute pentru trofeul „MUSSI LOMBARDI FEMIANO”. Băieții merită toate felicitările!” a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.