SPORT 1 noiembrie 2010

Băieţii de la CSM Sfântu Gheorghe – campioni naţionali de tineret

de Covasna Media | 637 vizualizări
Stațiunea Băile Felix a găzduit la sfârșitul săptămânii Campionatele Naționale de Cros, individual și pe echipe, competiție la care CSM Sfântu Gheorghe s-a prezentat cu o delegație foarte tânără și ambițioasă. Aceasta nu a înșelat așteptările reușind câteva clasări foarte bune, dintre care se remarcă victoria și titlul național pe echipe, obținute în cursa de 8 km tineret a băieților. Pentru echipa din Sfântu Gheorghe

Stațiunea Băile Felix a găzduit la sfârșitul săptămânii Campionatele Naționale de Cros, individual și pe echipe, competiție la care CSM Sfântu Gheorghe s-a prezentat cu o delegație foarte tânără și ambițioasă. Aceasta nu a înșelat așteptările reușind câteva clasări foarte bune, dintre care se remarcă victoria și titlul național pe echipe, obținute în cursa de 8 km tineret a băieților. Pentru echipa din Sfântu Gheorghe au alergat Liviu Rădulescu, Csutak Hunor, Florin Năstase, Vlad Tepeluș și Gabriel Gherca.

O clasare meritorie a reușit și Mihaela Loghin, care deși este specializată pe alergări de distanță mult mai scurtă, a reușit să sosească pe locul 5 în cursa de 8 km a senioarelor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Alin, 1 noiembrie 2010
Felicitari in primul rand Liviu Rădulescu, Csutak Hunor, Florin Năstase, Vlad Tepeluș și Gabriel Gherca, apoi Mihaelei Loghin si nu in ultimul rand tuturor participantilor!
Salam, 1 noiembrie 2010
Maxim am spus !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.