SPORT 25 aprilie 2019

Hadnagy Attila, numit director la Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1330 vizualizări

Căpitanul echipei din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, Hadnagy Attila a primit oficial de joi, 25 aprilie, o nouă funcție, aceea de director al clubului. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de patronul echipei, Diószegi László.  

Contractul cu fostul director, Csinta Samu, a fost reziliat miercuri, pe cale amiabilă, a subliniat patronul, „din motive personale”.

„Am decis să îl instalăm în locul lui pe domnul Hadnagy Attila. El și-a dat acordul, deci începând de astăzi noul director general al clubului este Hadnagy Attila. Hadnagy Attila este un jucător emblematic la Sfântu Gheorghe și tot ceea ce a făcut pe teren sper că o să facă și la club la noi. (...) Cred că o să avem o conlucrare fructuoasă și chiar dacă noi suntem un club mic, încet, încet o să ne arătăm colții în prima ligă și în următorii ani ne vom menține aici”, a declarat patronul Diószegi László.

Acesta i-a mulțumit public fostului director, precizând totodată că a făcut performanță ducând pentru prima dată clubul în play-off-ul Ligii 1.

Hadnagy Attila s-a declarat onorat de oferă și spune că își va pune experiența de 30 de ani în fotbal în folosul clubului OSK.

„M-a surprins și pe mine această mare onoare pe care mi-a făcut-o ieri Diószegi László. Sunt foarte fericit că pot să ajut echipa nu numai pe teren. Vreau să fiu un bun conducător cum am fost și un bun căpitan. Pentru mine este o mare provocare”, a declarat joi noul director, Hadnagy Attila.

Întrebat dacă această nouă funcție îl va ține mai departe în continuare de teren, Hadnagy nu a dat un răspuns clar.

„Încă nu știu. Nu m-am decis dacă mă retrag sau ce fac”, a spus acesta.

„Nu noi vrem să decidem campionatul”

 În ceea ce privește obiectivul pentru viitorul sezon cu noua conducere, patronul Diószegi a spus că o nouă clasare în primele șase echipe din România va fi la fel de valabilă.

„Mai avem patru etape de jucat. După 4 etape stăm jos, analizăm totul și vom lua o decizie despre ce o să facem în viitor. Toate cele patru meciuri sunt importante și chiar acum vreau să spun să stea toți liniștiți că Sfântu Gheorghe joacă exact la fel cu toate echipele, deci nu vom favoriza nicio echipă. Pentru toate meciurile jucătorii au o primă de 900 de euro și o să luăm FCSB-ul ca pe Astra și CFR sau Viitorul. Noi vrem să câștigăm toate meciurile, dar am vrea ca nu noi să decidem campionatul”, a mai spus, la final, patronul de la Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.