SPORT 14 februarie 2013

Atletul fără picioare și-ar fi împușcat în cap iubita, după ce a confundat-o cu un hoț

de Covasna Media | 408 vizualizări

Sportivul paralimpic sud-african Oscar Pistorius și-ar fi împușcat mortal prietena, pe care a confundat-o cu un hoț, anunță presa din Africa de Sud. Femeia a fost găsită în locuința sportivului.

pistorius

UPDATE Se pare că iubita lui Pistorius, Reeva Steenkamp, a încercat să îi facă o surpriză atletului de Valentine's Day, însă acesta a crezut că este jefuit în timpul nopţii, motiv pentru care a deschis focul.

Pistorius se află în acest moment în arestul poliţiei şi e în stare de şoc.

_____________________________________________________

 

Tânăra de 26 de ani prezenta răni la cap și în zona brațelor, iar Pistorius este principalul suspect, deși circumstanțele în care s-a produs incidentul sunt neclare încă, scrie The Telegrapf. Atletul a fost arestat și, în aceste momente, este chestionat în legătură cu acest caz.

Africa de Sud este o țară unde rata criminalității este una dintre cele mai mari din lume și mulți dintre proprietari au arme pentru a se apăra de spărgători.

Oscar Pistorius a devenit primul sportiv din istorie cu ambele picioare amputate care a evoluat la Jocurile Olimpice, el disputând, la Londra, seriile la 400 metri. Atletul a ajuns până în semifinalele probei.

Povestea lui Oscar Pistorius

I se spune „Atletul cu lame”. Oscar Pistorius, 26 de ani, s-a născut fără peronee, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze ambele picioare când avea mai puțin de un an. Handicapul nu l-a îndepărtat de sport, dimpotrivă. Pistorius s-a îndreptat inițial către rugby, orientându-se apoi către atletism.

După ce a participat la Jocurile Paralimpice din Atena, în 2004, obiectivul fixat de el a fost să concureze cu sportivii fără handicap. În 2008, Oscar Pistorius nu a primit permisiunea de a participa la probele de atletism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing. Deoarece protezele lui au fost considerate drept picioare bionice, cu performanţă superioară picioarelor normale, s-a considerat că ar avea un avantaj faţă de adversari.

Decizia a fost ulterior modificată și i s-a permis să concureze la calificări, dar fiindcă nu a trecut de ele, a participat până la urmă la Jocurile Paralimpice şi a câştigat trei medalii de aur.

(digi24.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.