SPORT 21 februarie 2011

Atletico Steaua a câştigat Cupa Ciucaş la Futsal

de Covasna Media | 429 vizualizări

Sala Sporturilor din Sfântu-Gheorghe a găzduit  duminică cea de-a şasea ediţie a Cupei Ciucaş la fotbal în sală. La competiţie au participat 6 echipe  ale instituţiilor publice din jud. Covasna  împărţite în două grupe de câte trei. Sistemul de joc a fost fiecare cu fiecare în grupe. Cei mai bine au alergat şi dat în minge jucătorii de la Atletico Steaua care au reuşit să se impună în finală cu 7 - 5 în faţa echipei Vânătorii de Munte.

În finala mică s-au confruntat echipele S.R.I. Covasna cu Poşta Covasna, scor 4 – 4 iar după loviturile de departajare a câştigat echipa SRI Covasna cu scorul de 3 – 2 şi care a obţinut astfel medalia de bronz.

Pe lângă diplome şi medalii pentru participanţi şi câştigători, antrenorul Lazar Mihail de la organizatorii campiona­tului de fotbal în sală au acordat şi premii speciale. Cel mai bun portar a fost desemnat Adam Sergiu de la Vânătorii de Munte, cel mai bun jucător Kiss Robert de la Steaua, iar golgeterul campionatului Gheorghe Viorel de la IPJ Covasna cu 11 goluri marcate.

Potrivit antrenorului Mihail Lazăr, organizatorul Cupei Ciucaş, pe parcursul competiţie s-au marcat 83 de goluri şi s-au acordat 11 cartonaşe galbene.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.