SPORT 23 septembrie 2019

Atleta Rut-Cristina Vasile, câştigătoare la Campionatul național de alergare montană

de Covasna Media | 1288 vizualizări

Atleta Rut-Cristina Vasile, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, a reprezentat cu cinste municipiul Sfântu Gheorghe urcând pe prima treaptă a podiumului de premiere la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE ALERGARE MONTANĂ, ETAPA FINALĂ.

În data de 21 septembrie 2019, în localitatea Câmpulung Moldovenesc s-a disputat Campionatul național de alergare montană etapa finală. Au participat peste 80 de sportivi de la 30 de cluburi din țară. 

CSM Sf. Gheorghe a fost prezent cu Vasile Daniela și Rut-Cristina Vasile, sub îndrumarea antrenorului Vasile Nicolae, două sportive valoroase care confirmă forma bună în care se află și la acest nivel de competiție. Astfel, Rut-Cristina Vasile a reuşit  să se impună chiar și în inima Bucovinei, câștigând locul 1 la  junioare 3, făcând cinste clubului de care aparține. Din păcate, pentru Daniela Vasile, atât efortul depus în această vară pentru a-și adjudeca titlul de campioană națională și balcanică la proba de 3000m obstacole cât și o mică accidentare, și-au spus cuvântul, împiedicând-o să obțină un rezultat valoros la această competiție.

„Mulţumim pe această cale Consiliului Local Sfântu Gheorghecare, care a susţinut finaciar prin Programul de finaţare a sportului de performantă, deplasarea şi participarea la această competiţie de anvergură naţională, şi în mod special domnului primar Antal Arpad Andras și domnului director al CSM Sf. Gheorghe, Oltean Petru, care s-au implicat total în susținerea sportului de performanță”, transmite antrenorul Vasile Nicolae.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.