SPORT 3 martie 2023

Ar mai fi nevoie de o victorie

de Marius Raczek | 553 vizualizări

Pentru Sepsi OSK au mai rămas două partide de disputat din sezonul regulat al Superligii, și matematic, cu o victorie, locul în Play-Off ar fi asigurat, dar oare vor avea elevii lui Cristiano Bergodi puterea să o obțină?

Etapa a 28-a nu a lămurit calificarea în Play-Off, mai mult, Sepsi OSK este nevoită să privească cu tot mai multă teamă în urma ei, de unde FC U Craiova 1948 vine tot mai puternic pe turnantă, în speranța unui finish favorabil. S-a tot vorbit în ultimul timp despre o posibilă rejucare a partidei dintre cele două echipe, partidă suspendată din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltenilor. O rejucare ar duce la un deznodământ dramatic, mai ales dacă FC U Craiova 1948 ar câștiga. Căci, la cum arată acum clasamentul, cu Sepsi OSK având patru puncte avans, ar mai fi nevoie de o singură victorie pentru calificarea în Play-Off.

În partida cu Farul Constanța, Sepsi OSK a dezamăgit, și cum ziceam, chiar dacă mai e nevoie doar de o victorie, covăsnenii vor întâlni campioana en-titre, CFR Cluj, iar apoi o deplasare infernală la FCSB. FC U Craiova 1948, în schimb, va juca cu FC Botoșani și FC Hermannstadt, două echipe mult mai accesibile. Desigur, se pot face multe calcule, și până la ultimul fluier din etapa 30 orice este posibil. Cert este că, încă, accederea în Play-Off este în mâna alb-roșiilor, iar acum se va vedea moralul echipei, care poate demonstra că victoria cu om în minus, în partida cu FC Hermannstadt, nu a fost întâmplătoare.

Până vom avea mai multe răspunsuri, să așteptăm partida de luni cu CFR Cluj, cu speranța unui spectacol sportiv pe măsură, și a unui rezultat pozitiv.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.