SPORT 23 martie 2023

Aprilie va fi o lună grea pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1123 vizualizări

Sepsi OSK poate profita de pauza competițională, datorată partidelor echipei naționale din calificările pentru Euro 2024, pentru că luna aprilie va fi una extrem de încărcată, cu partide atât în Play-Off-ul Superligii, cât și în Cupa României.

După o primă etapă de Play-Off, în care, deși a pierdut, Sepsi OSK nu a dezamăgit, totuși, ca evoluție, pe terenul liderului, Farul Constanța, va urma o serie de trei jocuri pe propriul teren, două în Superliga și unul în Cupa României. Conform programului prezentat de Liga Profesionistă de Fotbal, Sepsi OSK va juca pe 3 aprilie cu FCSB, iar pe 10 aprilie cu Rapid București. FCSB ocupă poziția a treia, Rapid este pe cinci în clasamentul Play-Off-ului, echipa din Giulești chiar deasupra covăsnenilor la un ecart de șase puncte.

Între cele două partide din Superliga va fi intercalată întâlnirea din Cupa României, faza sferturilor de finală. Deocamdată ca dată este fixată ziua de 5 aprilie. Atunci la Sfântu Gheorghe va veni CS Mioveni, argeșenii fiind mai mult preocupați de evitarea retrogradării. Cupa României, însă, a fost mereu o competiție a surprizelor, iar Sepsi OSK va trebui să confirme statutul de deținătoare a trofeului. Luna aprilie se poate aglomera pentru elevii lui Cristiano Bergodi, dacă, așa cum este de așteptat, Sepsi OSK obține calificarea în semifinale, fază în care ar putea întâlni campioana en-titre, CFR Cluj.

Deocamdată, să așteptăm cu încredere viitoarele partide, în pregătirea cărora Sepsi OSK va disputa un meci amical, sâmbătă, 25 martie, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Sepsi OSK, cu divizionara secundă FC Brașov.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.