SPORT 25 octombrie 2017

(Update) VIDEO Sepsi OSK a reziliat contractul cu antrenorul Valentin Suciu

de Agerpres | 4044 vizualizări

Decizia a fost luată de conducerea echipei în această după-masă

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reziliat contractul cu antrenorul Valentin Suciu, anunţul fiind făcut miercuri, de conducerea clubului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vicepreşedintele clubului Sepsi OSK, Kertész Dávid, a declarat că măsura a fost luată „în consens” cu Valentin Suciu, căruia i se va oferi un alt post.

„În urma evenimentelor şi rezultatelor din ultima perioadă, astăzi, conducerea clubului, în consens cu antrenorul Valentin Suciu, a decis rezilierea contractului acestuia. Pregătirea echipei pe perioada următoare va fi asigurată interimar de cuplul Nagy Sandor şi Kulcsár Laszlo. Valentin Suciu este de patru ani alături de noi la acest club, îi mulţumim pentru munca depusă, pentru efortul depus şi pentru rezultate şi îi urăm succes în munca viitoare. Apreciind munca lui, conducerea clubului a decis să îi ofere un alt post, post despre care o să vorbim în viitorul apropiat, în zilele următoare. Dacă doreşte, totuşi, să se alăture altui club, noi suntem alături de el şi îi urăm mult succes”, a declarat Kertész Dávid.

Sepsi OSK ocupă locul 12 (din 14 echipe), cu 11 puncte după 15 etape, şi nu are nicio victorie în ultimele şapte etape (cinci eşecuri, două egaluri), iar marţi seara a fost eliminată din Cupa României de CS Universitatea Craiova, cu 2-0, la Braşov.

Citește și Mesaj pentru fanii OSK”

Declarația în videoclipul următor:

Agerpres, Iulia Drăghici

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.