SPORT 26 iulie 2019

Antrenorul Sepsi OSK vrea ca jucătorii săi să fie motivați ca în meciul cu FCSB

de Covasna Media | 907 vizualizări

Antrenorul Sepsi OSK, László Csaba, își dorește ca jucătorii să fie motivați pentru partida cu Gaz Metan Mediaș la fel cum au fost în egalul obținut cu FCSB (0-0) din etapa trecută, a declarat, joi, oficialul echipei într-o conferință de presă.

„Jucătorii au fost motivați la meciul cu FCSB. Și același lucru îl vreau de la ei și în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Gaz Metan este o echipă care știe cum e în prima ligă și în ultimii ani a avut un joc cu care adversarii au avut probleme. (...) Au avut un start foarte bun anul acesta, au câștigat un derby, cu Hermannstadt”, a spus László.

El a adăugat că echipa trebuie să fie disciplinată, să alerge mai mult decât adversarul și să înscrie.

„Eu îmi doresc să nu luăm goluri și să dăm. Nu poți fi sigur întotdeauna că echipa va juca așa cum a făcut-o împotriva FCSB, trebuie să încerci totdeauna să dai maximum. Nu am câștigat meciul, dar oamenii au văzut că echipa vrea. De aceea am spus că este un club cu inimă și trebuie să continuăm așa”, a mai spus antrenorul Sepsi OSK.

Lotul echipei va fi definitiv după ce vor sosi, săptămâna viitoare, alți trei fotbaliști, doi mijlocași și un atacant.

„Avem trei jucători despre care eu cred că vor veni la noi. Cred că săptămâna viitoare vor fi aici. Eu cred că atunci vom fi o echipă stabilă. Clubul a făcut eforturi ca să aducă jucătorii care să ne ajute”, a mai spus László.

La conferință a fost prezent și jucătorul Nicolae Carnat, care a primit o amendă de 500 de lei deoarece nu s-a concentrat la antrenamentul de joi, după cum a mai spus tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe.

„Băieții trebuie să dea 200% la antrenament pentru a fi 100% la meci. Trebuie să fii foarte concentrat. Eu astăzi am fost foarte, foarte nemulțumit de Nicolae Carnat. Puteți să-l întrebați. Pentru că nu era concentrat și i-am spus că trebuie să plătească amendă de 500 de lei. Nu poate să nu dea un gol din 20 de mingi. Asta e o nemulțumire pentru mine, când văd că jucătorii nu sunt concentrați la antrenament”, a spus antrenorul.

La rândul său, Nicolae Carnat a declarat că are încredere că echipa sa poate obține un rezultat favorabil cu Gaz Metan Mediaș.

„Am debutat titular cu Steaua, m-am simțit bine. Am avut ocazii de a marca și am muncit pentru echipă. Ne-am dedicat pentru echipă toți și cred că am făcut un joc bun, chiar dacă nu am marcat. Îmi place să joc ofensiv, mijlocaș ofensiv sau atacant. Avem o grămadă de jucători buni, cred că am legat câteva relații de joc, s-a văzut că suntem bine organizați și la meciul cu FCSB”, a spus Carnat și a adăugat că echipa trebuie să-i surprindă pe cei de la Gaz Metan, pentru un rezultat bun.

Sepsi OSK se va deplasa la Mediaș pentru meciul cu echipa locală, care se va desfășura sâmbătă, de la ora 18:00.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.