SPORT 10 noiembrie 2021

Annas Achahbar, din nou în echipa etapei

de Covasna Media | 1146 vizualizări

În echipa ideală a etapei a 15-a, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal, a fost nominalizat și Annas Achahbar, cel care a fost și desemnat jucătorul partidei FCU Craiova 1948 - Sepsi OSK, încheiată cu scorul de 1-1.

Partida din Bănie nu a fost spectaculoasă, însă Sepsi OSK s-a întors cu un punct din partida cu FCU Craiova 1948, prin golul marcat de Luckassen. Cel care l-a servit perfect pe atacantul covăsnenilor a fost Annas Achahbar. Olandezul a fost trimis la un moment dat de Leo Grozavu la echipa secundă și de când a revenit la prima echipă s-a remarcat în mod constant. Este pentru a doua oară consecutiv când Achahbar pătrunde în echipa ideală a etapei, LPF motivându-și alegerea astfel: „Pasele sale au pus multe probleme adversarilor, una dintre ele fiind transformată în gol de către Luckassen.”

Sepsi OSK ocupă poziția a 12-a în clasament la finalul turului Ligii 1, iar următoarea partidă, prima din retur, o va disputa pe 19 noiembrie, de la ora 17:30, în deplasare la Academica Clinceni.

Marius Raczek

Sursa foto: Digisport.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.