SPORT 24 aprilie 2019

Anghel Iordănescu: Eugen Neagoe, un antrenor bun şi apreciat

de Agerpres | 910 vizualizări

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat marţi, la Sfântu Gheorghe, că echipa de fotbal Sepsi OSK are în persoana lui Eugen Neagoe „un antrenor bun, apreciat în lumea fotbalului” şi crede că, dacă va face transferuri bune, gruparea ar avea şanse să joace anul viitor în cupele europene.

„Sincer să fiu am văzut câteva meciuri, am apreciat foarte mult progresul din ultima perioadă, faptul că echipa a intrat în play-off şi faptul că a avut prestaţii bune, prestaţii apreciate chiar de media. M-au bucurat şi pe mine şi a bucurat lumea fotbalului. Acum, să merg până la capăt cu sinceritatea, eu cred că e loc de mai bine. Aveţi un antrenor bun, un antrenor apreciat în lumea fotbalului şi eu sunt convins că echipa poate progresa, pentru că a dovedit în anumite meciuri că are calitate. Nu ştiu dacă pot spera suporterii, fanii locali, ca Sepsi să câştige campionatul. Eu le doresc să aibă performanţă, dar va fi greu. Probabil că anul viitor, odată cu începerea unui nou sezon, cu transferuri bine gândite şi bine făcute, posibil ca echipa să poată juca chiar în cupele europene (...) Cred că ar fi o mare bucurie şi o mare satisfacţie”, a declarat Anghel Iordănescu.

Fostul antrenor al naţionalei de fotbal a României a fost prezent la Sfântu Gheorghe în calitate de candidat la alegerile europarlamentare pe lista Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.