SPORT 13 iulie 2023

Andres Dumitrescu, încă trei ani la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 982 vizualizări

După ce Nicolae Păun și-a prelungit contractul cu Sepsi OSK, a venit rândul lui Andres Dumitrescu să decidă asupra viitorului său, și anume încă trei ani în tricoul alb-roșu.

Așa cum aminteam și în cazul lui Nicolae Păun, s-a vorbit mult, odată cu instalarea lui Cristiano Bergodi la Rapid București, despre dorința tehnicianului italian de a contiua cu jucători de la Sepsi OSK, printre aceștia numărăndu-se și Andres Dumitrescu. De acum este, însă, o certitudine că și Andres Dumitrescu va continua la Sepsi OSK, fundașul în vârstă de 22 de ani semnând un acord până în 2026.

Născut la Slatina, Andres Dumitrescu a evoluat ca junior la FC Argeș, dar și în Italia la Padova, respectiv Elveția, la Lugano. Din 2020, a ales să se transfere la Sepsi OSK, până în prezent adunând peste 60 de partide pentru alb-roșii. A fost selecționat pentru naționalele U17, U18, U19, U21, în unele partide fiind chiar căpitanul echipei. De când se află la Sepsi OSK și-a adus contribuția la toate cele patru trofee cucerite.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.