SPORT 12 ianuarie 2024

Andrei Drăgan, prezent la Campionatul European de handbal

de Marius Raczek | 2547 vizualizări

România s-a calificat, după o așteptare de 28 de ani, la un turneu final al Campionatului European de handbal masculin, din lotul tricolorilor făcând parte și Andrei Drăgan, sportivul născut la Sfântu Gheorghe care în prezent este legitimat la CSM Constanța.

Desigur participarea la un turneu final al unui Campionat European este o performanță în viața oricărui sportiv, iar România a fost prezentă ultima dată în 1996. Deși șansele de a produce o surpriză sunt scăzute, elevii lui Xavier Pascual, selecționerul României, privesc această provocare cu optimism. Din lotul selecționat de antrenorul spaniol al tricolorilor face parte și centrul Andrei Drăgan, plecat spre performanța în handbal de la Sfântu Gheorghe. Partidele bune făcute de acesta sezonul precedent, dar și în cel de față, cu echipa sa de club CSM Constanța, atât în campionat, cât și în competițiile europene, i-au adus nominalizarea în rândul celor care reprezintă România la acest Campionat European.

România va debuta vineri, 12 ianuarie, într-o partidă cu Austria, apoi pe 14 ianuarie o va întâlni pe Spania, campioană europeană în 2018 și 2020, iar pe 16 ianuarie pe Croația.

Mult succes tricolorilor! Mult succes, Andrei Drăgan!

Sursa foto: Facebook/Andrei Drăgan

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.