SPORT 21 februarie 2010

Am depăşit Craiova, urmează Alexandria şi apoi Târgovişte

de Covasna Media | 731 vizualizări
După un început ezitant, fetele de la SEPSI BC au reuşit să preia controlul partidei de sâmbătă seara şi au încheiat la o diferenţă confortabilă de 15 puncte întâlnirea de pe teren propriu cu echipa din Craiova. Conduse de pe margine de Veres Attila, jucătoarele de la SEPSI BC au reuşit să impună un ritm sufocant adversarelor care nu au rezistat decât până în sfertul II, moment din care diferenţa de scor a început

După un început ezitant, fetele de la SEPSI BC au reuşit să preia controlul partidei de sâmbătă seara şi au încheiat la o diferenţă confortabilă de 15 puncte întâlnirea de pe teren propriu cu echipa din Craiova.

Conduse de pe margine de Veres Attila, jucătoarele de la SEPSI BC au reuşit să impună un ritm sufocant adversarelor care nu au rezistat decât până în sfertul II, moment din care diferenţa de scor a început să crească, depăşind spre finalul meciului 20 de puncte.

Pe sferturi evoluţia scorului a fost următoarea: 12-14, 25-17, 26-11, 15-21, iar la nivel individual, Vass Ildiko a fost din nou liderul echipei cu 23 de puncte marcate, multe dintre ele în momente foarte delicate ale jocului, Kristen Rasmussen a evoluat excelent cu 10 puncte şi 12 recuperări şi Flori Diaconu a condus foarte bine atacul, încheind partida cu 19 puncte, 5 recuperări şi 11 pase decisive.

Alessandra Oliveira, 10 puncte, 5 recuperări şi Bianca Vescan, 9 puncte, 3 recuperări au evoluat aproximativ jumătate din timp pe parchet, Irena Matovici a reuşit numai 4 puncte şi 4 recuperări, iar pe final au fost introduse pe teren Irina Borş, 3 puncte şi Sandor Emoke.

Atmosfera excelentă produsă de inimoşii suporteri din Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe a dat din nou aripi fetelor care au reuşit o victorie lejeră cu o echipă incomodă, care a reuşit să înscrie destul de mult de la distanţă şi semidistanţă.

Având în vedere surprinzătoarea victorie a echipei din Alexandria la Satu Mare, miercuri se pare că ne aşteaptă un meci dificil la ocupanta locului II în seria de sud, BC Alexandria. Sperăm totuşi ca deplasarea să se încheie cu un rezultat pozitiv, pentru că duminică de la 18.00 în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe ne aşteaptă marele derby cu campioanele de la Municipal Târgovişte, care vin imediat după returul de foc din FIBA CUP cu Dinamo Kursk.

Mădălin Guruianu, Manager PR SEPSI BC

Foto: Gyurko Balazs

Teme articol: baschet Sepsi BC FIBA CUP
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
XY, 22 februarie 2010
Hai Fetelor! Putem sa invingem la Alexandria. Cu Targoviste sanse teoretice n-avem, dar nu se stie... Speram intr-o surpriza placuta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.