SPORT 25 octombrie 2023

Alimi și Aganovic în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 719 vizualizări

După o serie de șase înfrângeri consecutive, Sepsi OSK s-a dezlănțuit și a trecut de FC Botoșani cu rezultatul de 5-2, remarcații partidei fiind Alimi și Aganovic, care au fost nominalizați în echipa ideală a etapei cu numărul 13.

Partida cu FC Botoșani a fost așteptată cu mult interes la Sfântu Gheorghe, și aceasta mai ales prin prisma ultimelor rezultate obținute de elevii lui Liviu Ciobotariu, rezultate negative, o serie parcă interminabilă de înfrângeri în Superliga. FC Botoșani venise să-și joace șansa, și acel 2-2 de la pauză a dat, din nou, ceva emoții, dar alb-roșii au făcut o repriză secundă foarte bună și cele trei puncte, atât de așteptate, au trecut în contul lui Sepsi OSK.

După o lungă perioadă, doi jucători ai echipei Sepsi OSK au fost printre remarcați, Isnik Alimi, desemnat și jucătorul meciului, respectiv Adnan Aganovic, ambii incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală a etapei. Iată cum a motivat Liga Profesionistă de Fotbal nominalizarea celor doi jucători: „Isnik Alimi – A contribuit cu o dublă la succesul reuşit de covăsneni, venit după o perioadă cu rezultate sub aşteptări. Adnan Aganovic – Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A marcat rapid şi a fost implicat intens în majoritatea acţiunilor din partea secundă.”

Să sperăm că acest succes va fi ca o descătușare pentru Sepsi OSK, iar seria rezultatelor pozitive va continua vineri, 27 octombrie, când în ultima etapă a turului sezonului regulat, alb-roșii vor evolua în deplasare la FC Voluntari.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.