SPORT 18 octombrie 2023

Alergători din județul Covasna, prezenți la maratoanele de la București și Budapesta

de Marius Raczek | 608 vizualizări

În perioada 14-15 octombrie, au fost organizate două evenimente importante de alergare, Raiffeisen Bank Bucharest Marathon și Spar Budapest Maraton, la care au participat și reprezentanți ai județului nostru, membri ai Cercului de alergare Gáll Lajos, Fitness Tribe sau fără apartenență la vreun club.

La București. probele au fost pe distanțele de 10, 21 și 42 km individual, sau ștafete de 4 persoane. În proba de ștafetă, reprezentații cercului de alergare, sub denumirea de Háromszék, în componența: Bihari Szilárd Attila, Csutak Tamás, Pulugor József și Mezei Loránd, au ocupat locul 10 din 171 de ștafete participante. Prezența acestora în competiție a fost posibilă datorită sprijinului Consiliului Județean Covasna.

Pe distanța de 10 km au luat startul Nagy István, Pályi Kis Izabella și Péterfi Irénke. Fodor Szilamer a alergat pe distanța de 21 km. Cea mai numeroasă prezență a fost în cadrul maratonului individual, și anume: Claudiu Frîncu, Józsa Tihamér, Robert Costea - Baraolt, Lázár Gyula, Pályi Kis Sándor, Fodor Ildikó, Péterfi Gabriella, Péterfi Csaba, Kónya Enikő Imola, Kovács Tünde și Kelemen Lajos, toți din Sf. Gheorghe.

La Budapesta s-a concurat pe distanțele de 5, 10, 14, 21, 30 și 42 km, individual, perechi sau ștafete. În proba de 10 km au fost prezenți: Gheorghe Banu, Banu Ibolya și Pásztori Izabella. Albu Enikő a optat pentru proba de 21 de km. Pe distanța de 30 de km au concurat: Benedek Zoltán, Suciu Szilvia și Dénes Boróka. La maraton au luat parte: Butyka Elemér, Elekes Roland Sándor, Dimeny Haszmann Árpád - Cernat și Nagy Katalin.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.