SPORT 15 octombrie 2019

Alergători covăsneni la „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton”

de Covasna Media | 964 vizualizări
Sursa foto - Facebook @BucharestMarathon
Sursa foto - Facebook @BucharestMarathon

Sportivi din țară, dar și din străinătate, au participat la Concursul de alergare pe şosea „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton”, derulat zilele trecute. Printre participanți s-au numărat și reprezentanți ai Cercului de alergare „Gall Lajos” din Sfântu Gheorghe.

Aflat la cea de-a XII-a ediție, „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton” s-a desfășurat în zilele de 12 și 13 octombrie, în Capitală. La eveniment au fost peste 20.000 de sportivi legitimaţi şi amatori din ţară – printre care şi sportivi din Sfântu Gheorghe, membri ai Cercului de alergare „Gall Lajos”, dar şi din străinătate, la următoarele categorii: maraton, semimaraton, maraton-ştafetă, cursă populară, curse pentru copii şi persoane cu dizabilităţi.

Reprezentanții Cercului de alergare „Gall Lajos” din Sfântu Gheorghe au obținut următoarele rezultate:  la „Maraton-ştafetă”:  „Ştafeta Háromszék” – avându-i în componența sa pe: Csutak Tamás,  Imreh Zoltán, Pulugor Jozsef, Bihari Szilárd Attila, – s-a clasat pe locul 8 din 224 ștafete cu  2 ore 47 minute 53 secunde. Primele șapte ştafete au avut în componenţă atleţi şi sportivi de performanţă. La „Semimaraton”, Szabo Iren s-a clasat pe locul 33 - la categoria „femei” - cu timpul de 1 oră 44 minute 50 secunde, iar la categoria de vârstă 55-64 ani a obținut locul I. La marathon Cătălin Vrabie a terminat pe locul 28 la open și locul 7 la categoria de vîrstă 35-44 ani cu timpul de 2 ore 52 minute 28 secunde.

Participarea sportivilor a fost susţinută de Consiliul Local Sfantu Gheorghe.

(Cercul de alergare „Gall Lajos”)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.