SPORT 12 ianuarie 2023

Al doilea meci de pregătire pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 695 vizualizări

Aflată în cantonamentul din Belek, Turcia, Sepsi OSK va disputa astăzi cea de-a doua partidă de pregătire, adversară fiind FK Gabala din Azerbaidjan.

Prima partidă amicală a adus și primul succes din acest an pentru Sepsi OSK, o partidă deloc ușoară, iar pe alocuri tensionată. Au existat și momente mai puțin plăcute, dar ca joc covăsnenii și-au dominat adversarul, Radomiak Radom din Polonia. Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a subliniat și el utilitatea partidei, arătându-se mulțumit de prestația elevilor săi.

Urmează partida cu FK Gabala din Azerbaidjan, echipele din această țară arătând în ultima vreme că pot fi un combatant incomod pentru orice adversar. Clubul azer a luat ființă sub denumirea actuală în 2005, iar în sezonul curent ocupă poziția a cincea în campionat, dispunând de un lot în care se regăsesc patru brazilieni, dar și câte un jucător din Albania, Israel, Camerun, Ucraina sau Togo.

După amicalul cu FK Gabala, Sepsi OSK va mai disputa o partidă de pregătire, cu Bohemians Praga, pe 15 ianuarie, cu cinci zile înainte de reluarea Superligii.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.