SPORT 18 mai 2021

Aganovic și Petrila în echipa etapei a 8-a

de Covasna Media | 526 vizualizări

În etapa a 8-a din Play-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK a irosit în mod dramatic șansa unei noi victorii în fața celor de la FCSB, rezultat 2-2, însă echipa noastră a urcat pe poziția a treia în clasament, Claudiu Petrila fiind desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal jucătorul meciului.

Sepsi OSK a jucat bine și în mare parte și-a dominat adversarul, astfel că remiza consemnată la finalul celor 90 de minute este oarecum nedreaptă. Totuși prin punctul obținut elevii lui Leo Grozavu au devansat pentru moment pe Universitatea Craiova și ocupă poziția a treia, grație unui golaveraj mai bun. 

Jocul prestat de Sepsi OSK nu a lăsat indiferenți pe specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal care i-au nominalizat în echipa ideală a etapei pe doi dintre componenții echipei covăsnene, Adnan Aganovic și, desigur, MVP-ul partidei, Claudiu Petrila. Alegerea acestora a fost motivată astfel: „Adnan Aganovic- Folosit din nou în partea dreaptă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. Impresionează prin dăruirea cu care tratează fiecare fază; Claudiu Petrila - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a reuşit să repete evoluţia din meciul tur din play-off. A înscris pentru a șasea oară în acest sezon.”

Cu două etape înainte de finalul campionatului lupta pentru poziția a treia, cea care ne interesează în mod direct, va fi una extrem de încrâncenată. Pentru Sepsi OSK urmează joi, 20 mai, în deplasare la Academica Clinceni, o partidă dificilă și în același timp importantă în tentative de a păstra locul pe podiumul Ligii 1.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.