SPORT 25 august 2021

Aganovic în echipa ideală a etapei a 6-a din Liga 1

de Covasna Media | 455 vizualizări

În etapa 6-a din Liga 1, Sepsi OSK a reușit unul dintre cele mai bune jocuri din ultima vreme, remiza 1-1 obținută la București, cu FCSB, punând capăt seriei celor trei înfrângeri consecutive.

Încă din primele minute ale partidei s-a văzut că Sepsi OSK joacă altceva, în ciuda unui prim 11 care pe hârtie arăta mai mult defensiv, astfel că prima repriză s-a încheiat cu 1-0 în favoarea covăsnenilor, un scor conform cu realitatea din teren. Extrem de insistentul Cătălin Golofca a scos o lovitură liberă, iar Adnan Aganovic a transformat cu multă precizie. Adnan Aganovic este și alesul în echipa ideală a etapei a 6-a, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal.

Motivarea nominalizării mijlocașului nostru este următoarea: „A înscris direct din lovitură liberă. A ajuns la 16 goluri în Liga 1, printre victime aflându-se toţi cei 3 granzi bucureşteni, FCSB, Dinamo şi Rapid.” Probabil dacă portarul celor de la FCSB, prezent și el în această echipă ideală, nu evita înfrângerea roș-albaștrilor, parând penalty-ul executat de Bogdan Mitrea, și Roland Niczuly ar fi fost o opțiune sau, de ce nu, Cătălin Golofca. Acesta din urmă, cât a fost prezent pe teren, a măcinat continuu defensiva trupei antrenate de Edi Iordănescu.

Duminică, 29 august, pe Sepsi OSK o așteaptă o nouă partidă dificilă, cu FC Botoșani, echipă aflată pe poziția a treia în clasamentul la zi al Ligii 1, remiza de moral obținută pe Național Arena, însă, va putea fi unul din atuurile pentru o nouă victorie, așteptată de suporteri de ceva vreme, mai exact după disputarea primei etape, când alb-roșii au învins Academica Clinceni.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.