SPORT 23 octombrie 2018

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo s-ar putea juca la Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1404 vizualizări

Partida din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București, ar putea avea loc pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

Jocul este programat pentru data de 1 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, harghitenii doresc să joace pe teren propriu, cum este și normal, pentru a le mulțumi astfel suporterilor localnici. În acest sens, echipa pregătită de fostul antrenor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Valentin Suciu, a demarat tratativele pentru achiziționarea unei instalații mobile de nocturnă, de genul celei care s-a folosit și la noi, la meciul din campionatul trecut, dintre Sepsi OSK și FC Voluntari.

Totuși, ca variantă de rezervă, ciucanii nu exclud să vină să joace la Sf. Gheorghe, dacă parametrii nocturnei nu vor fi cei corespunzători, sau dacă planul lor va fi zădărnicit din diverse motive. Deocamdată, anunțul lor către Federația Română de Fotbal a fost că vor juca la Miercurea Ciuc, însă lucrurile se pot schimba.

În aceeași etapă a Cupei României, cu o zi mai devreme însă, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va juca în deplasare pe terenul divizionarei secunde CS Mioveni.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc se află pe locul al treilea, cu 19 puncte, în seria a V-a din Liga a III-a, având drept obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.