SPORT 8 septembrie 2022

Adversar din Liga 2 pentru KSE Târgu Secuiesc în Cupa României

de Marius Raczek | 761 vizualizări

Au fost stabilite prin tragere la sorți partidele din Turul 3 contând pentru Cupa României, fază a competiției în care KSE Târgu Secuiesc o va întâlni pe FC Brașov, echipă din Liga 2.

Desigur, cu cât competiția aveansează către fazele superioare, adversarele devin tot mai puternice, astfel KSE Târgu Secuiesc, aflată în Liga 3, o va întâlni în Turul 3 al Cupei României pe FC Brașov din eșalonul secund. Trupa condusă de Gazda Jozsef nu a început bine sezonul din Liga 3, două înfrângeri în tot atâtea partide disputate, și astfel ocupă ultimul loc în Seria 5. Se anunță o partidă grea, chiar dacă confruntarea va avea loc la Târgu Secuiesc. FC Brașov nu a rupt nici ea gura târgului până acum, după cinci etape având o singură victorie în Liga 2, dar este o echipă cu una dintre cele mai bune defensive dintre cele 20 de competitoare.

Partidele din Turul 3 al Cupei României se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 13-14 septembrie, de la ora 16:30. Conform programului anunțat inițial, în faza următoare, Play-off-ul, vor participa 32 de echipe, 24 calificate din Turul 3 și opt care joacă acum în prima ligă, adică Rapid, FCU Craiova, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt și Universitatea Cluj.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.