SPORT 15 martie 2024

Adversar dificil pentru Sepsi-SIC

de Marius Raczek | 1361 vizualizări

În urma tragerii la sorți a semifinalelor Cupei României la futsal, Sepsi-SIC o va întâlni pe CSM Deva în partida care va decide una dintre finaliste.

Turneul Final Four al Cupei României la futsal, ediția 2023-2024, va fi găzduit de Timișoara, în perioada 2-3 aprilie. Una dintre echipele calificate este Sepsi-SIC, alături de CSM Deva, ACS Mausoleul Mărășești și CFR 1933 Timișoara. Pentru a ajunge în această fază a competiției, Sepsi-SIC a trecut fără emoții de ACS Korondy Junior 2017 Corund și AS Inter Gheorgheni, ambele echipe din liga secundă. De această dată sorții nu au mai fost la fel de îngăduitori și Sepsi-SIC o va avea ca adversară în semifinale pe CSM Deva.

Sepsi-SIC, la primul sezon în Liga 1, se află în Play-Out, în timp ce gruparea hunedoreană este calificată în Play-Off. Mai mult, sezonul trecut, sub denumirea Autobergamo, devenii au cucerit Cupa României, după ce în finală au trecut de campioana, United Galați, cu scorul de 6-5. În această ediție a Ligii 1, CSM Deva s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 2-0, iar acasă cu 3-2.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.