SPORT 1 ianuarie 2019

Adrian Rus, golgeter și câștigător al Cupei Minerul

de Observatorul de Covasna | 1206 vizualizări

Anul 2018 s-a încheiat perfect pentru tânărul fotbalist legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Adrian Rus. Acesta a plecat să petreacă vacanța de iarnă la casa părintească, în Satu Mare, acolo unde s-a alăturat unor prieteni pentru formarea echipei Il Calcio Satu Mare. Rus și coechipierii au participat la Cupa Minerul de fotbal în sală, competiție care a avut loc la Sala Sporturilor "Lascăr Pană" din Baia Mare. 

În faza play-off, Il Calcio Satu Mare nu a primit niciun gol. În sferturile de finală sătmărenii s-au impus cu 4-0 în meciul cu Glory Days, după care, în semifinale, i-au învins cu 1-0 pe cei de la Sebi Marc. Surpriza echipei Il Calcio Satu Mare a mers până la capăt, în finală Rus și compania trecând de Orient Fan Sport cu 4-0.

Adrian Rus, pe lângă trofeul cu echipa, s-a ales și cu o distincție individuală. El a fost recompensat cu Trofeul "Sorin Sabou" pentru cel mai bun marcator al turneului.

Adrian Rus a primit, înainte de plecarea în vacanță, un program individualizat de pregătire de la antrenorul Eugen Neagoe.

Reunirea echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe este programată pentru 6 ianuarie. 

La Mulți Ani! 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.