SPORT 20 septembrie 2022

Adrian Bogluț s-a remarcat la Campionatul Balcanic de Jiu-Jitsu

de Marius Raczek | 867 vizualizări

Participant la Campionatul Balcanic de Jiu-Jitsu care a avut loc în Bosnia-Herțegovina, un sportiv legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, Adrian Bogluț, s-a remarcat prin cucerirea a două medalii, una de aur, respectiv una de argint.

CSM Sfântu Gheorghe, secția de Arte marțiale, antrenor Oltean Cristina, a participat la Campionatul Balcanic de Jiu-Jitsu, desfășurat in perioada 16-18.09.2022 în Bosnia-Herțegovina , eveniment la care au participat 654 de sportivi din 19 țări. România s-a clasat pe primul loc pe națiuni la acest eveniment, la care a participat cu un lot de 192 de sportivi.

Sportivul Adrian Bogluț, legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, component al lotului național de jiu-jitsu, a cucerit două medalii în cadrul competiției. La categoria seniori fighting - 62 kg, Adrian Bolguț a obținut medalia de aur și, implicit, titlul de campion balcanic, iar la categoria U21 fighting - 62 kg s-a ales cu medalia de argint. Trebuie remarcat faptul că toate cheltuielile de participare și deplasare au fost suportate de către sportiv, un motiv în plus de a-l felicita pentru eforturile depuse în participarea la Campionatul Balcanic.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.