SPORT 10 iulie 2024

ACS Arcuș debutează în Cupa României

de Marius Raczek | 838 vizualizări

Câștigătoarea Cupei României Covasna, ACS Arcuș, va debuta astăzi în faza regională a Cupei României, ediția 2024-2025, cu o partidă pe teren propriu, în compania echipei CS Gheorgheni.

Câștigătoarele Cupei Românei la nivel județean vor da startul în noua ediție a competiției, sezonul 2024-2025, cu faza regională. Conform formatului, ACS Arcuș, câștigătoarea Cupei României Covasna, a fost repartizată într-o grupă alături de reprezentantele județelor Harghita și Mureș. ACS Arcuș va debuta astăzi, într-o partidă pe propriul teren cu CS Gheorgheni, apoi va juca în deplasare, sâmbătă, cu ASF Pogăceaua. În situația în care va câștiga grupa, ACS Arcuș va juca finala regiunii cu câștigătoarea grupei din care fac parte: Viitorul Sântimbru (Alba), Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov).

Dintre adversarele din grupă, CS Gheorgheni este cel mai dificil adversar, harghitenii terminând atât în Cupa României cât și în Liga 4, pe prima poziție, mai mult chiar, s-au impus în barajul prin care au promovat în Liga 3. ASF Pogăceaua a terminat pe locul al treilea, sezonul trecut, în Liga 4 Mureș.

Câștigătoarele finalelor celor șapte regiuni se vor califica pentru primul tur al Cupei României care se va disputa pe 31 iulie 2024.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.