SPORT 9 septembrie 2010

Achiziţie de marcă pentru Sfântu Gheorghe: Anne Marie Părău la SEPSI BC

de Covasna Media | 622 vizualizări
La mai puţin de două săptămâni de debutul sezonului, conducerea SEPSI BC a dat lovitura pe piaţa transferurilor, reuşind să semneze pentru un an cu jucătoarea Anne Marie Părău. Conducătoare de joc extrem de experimentată, cu multiple prezenţe la echipa naţională şi cu un palmares bogat la cluburi din ţară şi străinătate, sportiva a declarat: „Îmi doream de multă vreme să joc la Sfântu Gheorghe pentru atmosfera extraordinară de la

La mai puţin de două săptămâni de debutul sezonului, conducerea SEPSI BC a dat lovitura pe piaţa transferurilor, reuşind să semneze pentru un an cu jucătoarea Anne Marie Părău. Conducătoare de joc extrem de experimentată, cu multiple prezenţe la echipa naţională şi cu un palmares bogat la cluburi din ţară şi străinătate, sportiva a declarat: „Îmi doream de multă vreme să joc la Sfântu Gheorghe pentru atmosfera extraordinară de la meciurile de pe teren propriu, pentru că îmi doream foarte mult să joc împreună cu Ildi şi deoarece sunt prietenă cu mai multe fete din actuala echipă, toate aceste motive având prioritate pentru mine în faţa aspectelor financiare”.

Vizibil mulţumit de cea mai nouă achiziţie a clubului, antrenorul Veres Attila a declarat că pregătirea fizică, dar şi cea tactică merg bine, iar antrenamentele zilnice încep să dea roade.

La acest sfârşit de săptămână echipa va avea parte de câteva zile de pregătire într-un cantonament în Serbia, urmând să desfăşoare mai multe meciuri internaţionale acolo.

Mădălin Guruianu Manager PR SEPSI BC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
scamatorul, 9 septembrie 2010
In sfarsit un transfer adevarat si la echipa noastra. WELCOME ANNE-MARIE la SEPSI BC!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.