SPORT 3 aprilie 2011

Accidentările de la CSM trag seniorii în jos

de Covasna Media | 615 vizualizări
Seniorii de la CSM Sfântu Gheorghe au pierdut sâmbătă la o diferenţă de 13 goluri partida jucată în deplasare cu CS Triumf Municipal Călăraşi. Echipa antrenată de Viorel Bărbos nu a reuşit să facă un joc bun din cauza accidentărilor din lot, dar şi a Turneului I de handbal de la Juniori I care va începe miercuri la Făgăraş. O parte dintre jucătorii de la juniori fiind titulari şi la seniori, Viorel Bărbos a încercat să-i menajeze

Seniorii de la CSM Sfântu Gheorghe au pierdut sâmbătă la o diferenţă de 13 goluri partida jucată în deplasare cu CS Triumf Municipal Călăraşi. Echipa antrenată de Viorel Bărbos nu a reuşit să facă un joc bun din cauza accidentărilor din lot, dar şi a Turneului I de handbal de la Juniori I care va începe miercuri la Făgăraş. O parte dintre jucătorii de la juniori fiind titulari şi la seniori, Viorel Bărbos a încercat să-i menajeze pe aceştia pentru turneu, miza fiind mult mai mare, ocuparea lucului II la turneu şi calificarea la Turneul Final. CSM a pierdut partida în faţa celor din Călăraşi cu scorul de 40 la 27, la pauză 15 la 8.

“Mă aşteptam să pierdem, dar la o diferenţă mai mică. Nu am vrut să forţăm jucătorii pentru că avem nevoie de ei la turneu. Le-am zis să nu se accidenteze”, a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sfântu Gheorghe.

De la CSM Sfântu Gheorghe au marcat: Alexandru Cristolovean şi Alexandru Lohan – 8 goluri, Cosmin Croitoru, Eduard Niste şi Mădălin Blaj – 3 goluri, Gabriel Bucşă – 2 goluri, Deak Hunor – 1 gol.

Cât despre turneul juniorilor care va începe miercuri, Viorel Bărbos a spus că a cerut federaţiei ca Marius Szoke să poată fi adus la CSM, până în prezent cei de la Naţional Sighişoara confirmând că sunt dispuşi să îl lase să vină pe perioada turneului la echipa din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
frh, 4 aprilie 2011
Ce simplu spune FRH : In atentia echipelor de junioare si juniori I Va comunicam ca la Turneele de Sala, Turneul Semifinal si Final, jucatoarele de la CNE Rm. Valcea si jucatorii de la CNE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.