SPORT 17 decembrie 2023

A treia victorie consecutivă în campionat! Sepsi OSK a trecut de CFR Cluj

de Marius Raczek | 650 vizualizări

În etapa  a 20-a din Superliga, Sepsi OSK a obținut a treia victorie consecutivă, trupa lui Bernd Storck trecând cu rezultatul de 2-1 de CFR Cluj.

Partida a început sub semnul echilibrului, chiar dacă posesia a fost mai mult de partea lui Sepsi OSK. Prea multe ocazii nu s-au consemnat, Ninaj și Tachtsidis având câte o situație demnă de consemnat. Cu toate acestea CFR Cluj a deschis scorul, deși în faza premergătoare, Otele se pare că a pasat după ce balonul a trecut de linia de fund a terenului. Golul i-a aparținut lui Tachtsidis, o reușită care a stabilit și scorul la pauză.

După reluare, aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult. Cele două echipe au jucat pe contre până în minutul 70, când Kallaku a prins un șut la colțul lung și a restabilit egalitatea. Mai mult chiar, cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Sepsi OSK a întors rezultatul. Damașcan s-a descurcat foarte bine în careul advers, iar Sava nu a mai putut interveni.

Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1, o victorie cu atât mai mare cu cât a fost obținută printr-o revenire spectaculoasă de la 0-1. Cu acest succes alb-roșii au urcat până pe poziția a cincea în clasament, iar în ultima etapă din acest an vor evolua în deplasare la FC Hermannstadt.

Superliga, Etapa 20

Sepsi OSK-CFR Cluj 2-1 (0-1)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asisenți: Mircea Grigoriu, Florin Vișan

Au marcat: Kallaku (70’), Damașcan (85’) – Tachtsidis (32’)

Cartonașe galbene: Kecskés (24’), Gheorghe (30’), Damașcan (86’) – Fica (83’)

Sepsi OSK: Niczuly - Kecskés, Ninaj (Fl. Ștefan 62’), D. Ciobotariu - Oteliță, I. Gheorghe (Kallaku 46’), N. Păun, R. Varga (Damașcan 62’) - Ștefănescu, Safranko (Rondon 62’), C. Matei (Bălașa 90’+1). Antrenor: Bernd Storck. 

CFR Cluj: Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (R. Filip 90’+1) - Krasniqi, Tachtsidis, Cvek, Camora - Avonou (Deac 68’) – Otele (Fica 68’), Bîrligea (Juricic 82’). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.